طریقه استفاده از زعفران به کمک یخ چگونه است؟ (بجای دم کردن)

روشی که به عنوان نحوه مصرف زعفران به تازگی از آن صحبت می شود، استفاده از یخ هست.

برای این روش بهترست زعفران را در ظرف شیشه ایی ریخته و به میزان زعفران موجود، قالب های کوچک یخ را قرار داده و بگذارید تا قالب های یخ در دمای محیط آب شده و زعفران عصاره و رنگ خود را به آب بدهد.

کسانی که این تجربه را داشته اند میگویند رنگدهی این روش برای زعفران بیشتر و رضایت بخش تر بوده است.

هرچند که ما روش سنتی و همان دم کردن زعفران با آب جوش را پیشنهاد میکنیم، چرا که در تمام مراحل داروسازی از زعفران، برای عصاره گیری زعفران، آنرا گرم و دم میکنند و نه اینکه آنرا سرد و فریز بکنند.

از طرفی، روش مرسوم برای گلاب گیری از گل و عرق گیری گیاهان دارویی دیگر، نیز دم کردن و گرم کردن آن بوده و به همین خاطر ما این روش را بهترین گزینه برای دم کردن زعفران نمیدانیم.
@goharenazsaffron

برچسب ها :

پاسخی بگذارید