❇️ طرق استفاده از زعفران ❇️

۱_ دم کرده زعفران:
یک گرم زعفران را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت روی آتش بسیار ملایم بگذارید تا دم بکشد و سپس استفاده کنید.

۲_ تنطور زعفران:
یک گرم زعفران را سائیده و با ۱۰ گرم الکل سفید ۸۰ درجه مخلوط کرده و در شیشه بریزید. شیشه در بسته را در جایی تاریک گذاشته و هر روز آنرا تکان دهید پس از دو هفته آنرا صاف کرده و استفاده کنید.

۳_ گرد زعفران:
زعفران را در فر با حرارت ۲۵ درجه سانتی گراد خشک کرده و سپس آسیاب کنید و از الک خیلی ریز رد کنید. گرد نرمی بدست می آید که میتوانید همانند ادویه از آن استفاده کنید. (برای بهتر آسیاب شدن می توانید مقداری نمک یا شکر به زعفران اضافه نمائید)
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️

?در جواب مشتری عزیزی که در خصوص روشهای استفاده زعفران
سوال پرسیده بودند.

?روشهای بالا بخصوص برای رستورانها و کترینگ ها که زعفران را در حجم زیاد ستفاده میکنند، بسیار مفید است.
@goharenazsaffron
ثبت سفارش ۳۱۳۹_۰۲۵

برچسب ها :

پاسخی بگذارید