دسته بندی :

انواع زعفران:

در ایران معمولا زعفران تولیدی به چند شکل تقسیم بندی می شود.

۱_ زعفران دسته یا دخترپیچ:

این نوع زعفران شامل قسمت کلاله (قسمت سرخ رنگ) و خامه (قسمت سفید رنگ) می باشد. در واقع قسمت سرخ رنگ آن باید بین ۷۰ الی ۷۵ درصد و قسمت ریشه یا کنج ۲۵ الی ۳۰ درصد باشد.

۲_ زعفران سرگل:
زعفران سرگل یا به اصطلاح عامیانه، زعفران سر قلم که از زعفران دسته تولید می شود بدین صورت که قسمتهای زردرنگ آن را با قیچی کردن و سپس با استفاده از روش الکتریسیته ساکن جدا نموده و زعفرانی تمیزتر و کاملا قرمز رنگ بدست می آید.

۳_ زعفران پوشال:
برای تهیه پوشال، مستقیما قسمت قرمز رنگ زعفران ( تنها قسمت قرمز رنگ شامل مقدار کمی از زردی به صورتی که سه کلاله به همدیگر متصل باشند) را از گل جدا می کنند. شاید به این دلیل که این نوع زعفران یک حالت حجیم و پوشال مانند پیدا می کند به آن پوشال می گویند.

❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️

کدام بهتر است؟؟؟
هر کدام از این زعفرانها ممکن است درجه یک و یا دو، مرغوب یا نامرغوب باشد و هیچ یک را نمیتوان بر دیگری ترجیح داد.
آنچه مسلم است قدرت رنگدهی و کیفیت زعفران دسته از پوشال و سرگل پایین تر است و البته ارزان تر.

❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️

جهت مشاوره خرید با ما تماس بگیرید.۰۲۵-۳۱۳۹
@goharenazsaffron

برچسب ها :

پاسخی بگذارید